Napháló - ERHARDT Z árnyékolás komrpomisszumok nélkül

A függőleges árnyékolók közül az ERHARDT Z sorozat a napellenző textilt hegesztett cipzárrendszeren keresztül vezetik le speciális lefutókban. A napellenző szövet és a vezetősín között nincs fényrés, ami zárt, dekoratív megjelenést biztosít. Ez az innovatív technológia jelentősen megnövelt szélstabilitást eredményez.

Az ERHARDT Z sokféle felhasználási lehetőséget kínál függőleges napellenzőként. Az ERHARDT T100, T150 vagy TINTEGRAL terasz tetővel kombinálva tökéletes védelmet nyújt a nap és a szél ellen, ezzel kellemes légkört biztosít. Az ERHARDT Tibelly Screen kollekció nagy választéka áll rendelkezésre a napellenző egyedi tervezéséhez.

A filigrán szerkezet és a vékony lefutósínek tökéletesen illeszkednek bármely nyílászáróhoz. Soltis textillel kellemes környezetet biztosíthat otthonának vagy irodájának.

Télikertépítés garanciával megbízható angol K2 télikert rendszerrel elérhető árakon | Napháló - ERHARDT Z árnyékolás komrpomisszumok nélkül
Télikertépítés garanciával megbízható angol K2 télikert rendszerrel elérhető árakon | Megoldások Önre szabva

Megoldások Önre szabva

ZIP

Az ERHARDT ZIP oldalárnyékolóknál a textilt a hozzá hegesztett zipzár zárja össze a lefutóval. Ez a megoldás rendkívül magas szélállóságot biztosít.

Különböző tok formák

A kicsi, extrudált alumínium profilból készült tokban az időjárástól teljesen védett helyen van a napellenző textil. A porfestett profilok és alkatrészek rendkívül ellenállnak az időjárás viszontagságainak. (lásd a hátlapon található táblázatot)

Motoros meghajtás a nagyobb kényelem érdekében

Az ERHARDT Z napellenzők alapfelszereltségként kapcsolós motorral működtethetők. A könnyebb használat érdekében ez opcionálisan távirányítós rádiós motorral is felszerelhető. Újdonság a PV-modul, ami napelemes meghajtást tesz lehetővé és az árnyékoló minden telepítési helyzetben teljesen függetlenül működhet.

Tokba visszahúzható záróléc

Az textil és a záróléc visszahúzott állapotban nem látható. A Z105 és 125 modelleknél a záróléc teljesen visszahúzható a tokba és nem zavarja a kilátást.

Szabadalmazott technológia

A V-SH árnyékolónál szabadalmazott technológia került beépítésre, aminek segítségével a ponyvát gyűrődésmentesen engedi ki és húzza be. Egy forgókar mozgatás közben a textilt speciális helyzetben tartja, megakadályozva a ráncolódást, így a kiengedett árnyékoló teljesen sima és gyűrődésmentes marad.

 

K2 télikertek

Az életre szóló megoldás

Kulcsrakész

Kulcsrakész

A tervezéstől a kivitelezésig nálunk mindent egy helyen tud itézni

Megbízhatóság

Megbízhatóság

Elégedett ügyfeleink megfelelő bizonyíték szakmai hozzáértésünkről

Tapasztalat

Tapasztalat

Több mint 20 éves tapasztalatunkkal nem okozunk csalódást ügyfeleinknek

Garancia

Garancia

Minden általunk beépített szerkezetre és megoldásra garanciát vállalunk

Kapcsolat

Forduljon hozzánk
bizalommal

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, és egy munkanapon belül szakértő kollégánk meg fogja Önt kereseni emailben, vagy telefonon!


munka

Munka

956
munka

Elégedettség

100%
munka

Munkatrás

36
munka

Elismerés

5640
K2 télikert
Magyarország Kft.

Iroda, telephely:
Szentendre, Dózsa György út hrsz:4/5.

Mobil telefonszám:
+36 30 574 9010

Vezetések telefonszám:
+36 26 500 084

Központi e-mail cím:
info@k2telikert.hu

Lépj velünk kapcsolatba