ERHARDT-TM - Univerzális napellenző tetőre és tető alá szerelhető megoldásokhoz

Az új TM18 napellenzővel kellemes és árnyékos légkörben pihenhet teraszán. A textil Zip-funkciója és a oldalsó megvezető sínek gondoskodnak a teljes, zárt árnyékolásról és a szövet feszességéről. Kompakt napellenzőként különösen alkalmas terasztetőkre és télikertekre. Az árnyékoló alkalmas tető alatti és tető feletti szereléshez is igény és lehetőség szerint.

A két oldalsó vezetősín speciális távtartókkal van felszerelve. A napellenzőkhöz kiegészítők széles választéka áll rendelkezésre, mint például LED világítás, infrafűtés, rádiómotor, szél-, fény- és esőérzékelő. Az Erhardt TM18 modern megjelenésével és variálhatóságával egyedi védelmet nyújt teraszának.

Télikertépítés garanciával megbízható angol K2 télikert rendszerrel elérhető árakon | ERHARDT-TM - Univerzális napellenző tetőre és tető alá szerelhető megoldásokhoz

ERHARDT-TM napellenző rövid bemutatása

Résmentes záróléc

Résmentes záróléc

Az oldalsó Zip-funkcióhoz hasonlóan az elöl lévő záróléc és textil között is résmentes a fényzárás. Ezáltal harmonikus, homogén összkép alakul ki és az árnyékolás tökéletes.
Design

Design

Az új TM18 teraszra szerelhető napellenzőt teljesen új, modern formavilág jellemzi. A lágy, tiszta kontúrok kellemes összképet közvetítenek. A napellenző harmonikusan illeszkedik a teraszfedéséhez belső oldalon napellenzőként vagy tető fölé szerelve optimális nap és hő elleni védelmet nyújt.
Zip

Zip

Az oldalsó vezető sínek és textil közötti Zip-funkció alapfelszereltség, ami a vászon és a levezető sínek közötti teljes zárást teszi lehetővé, így nem keletkezik fényrés. Az árnyékoló igény esetén választható hagyományos működéssel is.
Méret

Méret

Legújabb technológiánkkal a 600 x 450 cm-es tető alatti és a 500 x 450 cm-es tető feletti szerelések is lehetségesek. Még nagyobb felületek árnyékolása is megvalósítható több napellenző sorolásával.
Tokrögzítő konzol

Tokrögzítő konzol

Az ERHARDT cég nagy hangsúlyt fektet a magas minőségre, könnyű beépíthetőségre. Ezt a követelményt tokrögzítő konzolok segítik egy ERHARDT tetőfedés alá beépített napellenzőnél, így a szerelés rövid ideig tart.

ERHARDT-WG Ideális egyedi és speciális megoldásokhoz

Az ERHARDT WG lefutó sínjeinek kialakítása miatt ideális napellenző speciális és egyedi árnyékolási megoldásokhoz. A szövet alatt futó sínek közvetlenül a szarufákra kerülnek rögzítésre távtartók nélkül. A ponyva működtetése a megvezetőn minimális hanggal jár.

Ezzel a technológiával nem csak egy előre túlnyúló árnyékoló valósítható meg, hanem lehetőség van a tetőfelület optimális árnyékolásáért oldalra is túlfuttatni. Így az egyedi alaprajzú tetőket is egyedileg lehet árnyékolni. 

Behúzott állapotban az ERHARDT WG árnyékoló alig látható a közvetlenül a szarufákra szerelt sínekkel.

Télikertépítés garanciával megbízható angol K2 télikert rendszerrel elérhető árakon | ERHARDT-WG Ideális egyedi és speciális megoldásokhoz

ERHARDT-WG árnyékolók jellemzői

Tökéletes megvezetés

Tökéletes megvezetés

A záróprofil szorosan kapcsolódik a vezetősínekhez. Az időjárási viszonyoktól védett görgők stabil és alacsony zajkibocsátású működést garantálnak.
A vászon optimális feszessége

A vászon optimális feszessége

A napellenző szövetének optimális feszességét a különleges feszítőrendszer biztosítja, amely karbantartást nem igénylő gázrugókból áll körbefutó acélsodronnyal. Az egész rendszer nem látható és védett helyen, a sínekbe van beépítve.
Oldalsó túlnyúlás

Oldalsó túlnyúlás

A tok széle és a megvezető sínek közötti távolság 10 – 120 cm lehet.
Speciális megoldások

Speciális megoldások

Bonyolult, lecsapott tetőfelületeket a különleges, oldalt visszahúzott sínekkel lehet árnyékolni.
Különleges hangulatot teremtő ponyvák

Különleges hangulatot teremtő ponyvák

Egy napellenző legfontosabb és legfeltűnőbb komponense a textil. Véd a veszélyes, zavaró napsugaraktól és magára vonja a tekintetet. Válassza ki új napellenző szövetét Tibelly Ambiente (poliészter), Tibelly Classic (akril) vagy SOLTIS 86/92 kollekcióinkból!

ERHARDT-HS A tökéletes árnyékoló megoldás minden tetőhöz

Minden télikert egyedi. A nagy üvegfelületek árnyékolása olyan kihívás, amelyet könnyen valósítunk meg az ERHARDT HS télikert árnyékolóval. Az egyedileg tervezhető, gyártható tető alá vagy fölé szerelhető árnyékoló optimális napvédelmet nyújt. Az ERHARDT HS különlegessége a rugalmas rögzítési lehetőség, így alkalmas tetőablakok árnyékolására is.

A modern napellenző textil nem csak árnyékot biztosít, de a széles színválasztéka ideális hangulatot teremt otthonában. Élvezze a szabadidejét teraszán a kellemes hőmérsékletet nyújtó árnyékoló alatt.

Az ERHARDT HS napellenző behúzását és kiengedését a nap állásának vagy az évszaknak megfelelően egy gombnyomással bármikor szabályozhatja.

Télikertépítés garanciával megbízható angol K2 télikert rendszerrel elérhető árakon | ERHARDT-HS A tökéletes árnyékoló megoldás minden tetőhöz

ERHARDT-HS árnyékoló rövid bemutatása

Tökéletes megvezetés

Tökéletes megvezetés

A vezetősínek beépített kényszervezetővel és tömítővel garantálják a hosszú élettartamot és a tökéletes működést. A funkcionális konzol a szaru és a vezetősín közötti elegáns és modern megjelenést biztosít.
Napellenző textil ZIP funkcióval

Napellenző textil ZIP funkcióval

Az új vezetősín szabvány szerint mindig Zip-es módon kapcsolódik a textilhez. Ily módon nem alakul ki fénysáv a textil és az oldalsó vezetősín között. A Zip funkció 30 m2 -ig elérhető.
Kényelmes működtetés

Kényelmes működtetés

A télikert napellenzőt kényelmesen működtetheti távirányítóval és rádiómotorokkal. Más érzékelők, például az automatikus szél-, fény - és esőérzékelő használata az árnyékoló védelmét és kellemes beltéri hőmérsékletet tesz lehetővé.
Sorolt árnyékolók nagy felületekre

Sorolt árnyékolók nagy felületekre

A speciális, sorolásra alkalmas vezetősínek lehetővé teszik két árnyékoló és egy motor kombinációját, hogy nagy területeket árnyékoljanak le (napellenzőkként max. 30 m2 ). A soroló profil harmonikusan illeszkedik az árnyékoló összképéhez.
A tökéletes esti hangulat megvilágítással és fűtéssel

A tökéletes esti hangulat megvilágítással és fűtéssel

Az opcionális a tokon vagy a lefutósíneken megjelenő LED-es megvilágításnak köszönhetően hangulatos esti órákat tölthet a teraszon. A szintén rendelhető infravörös fűtőberendezések kellemes meleget biztosítanak a hűvösebb napszakokban. A nyugtató meleg bekapcsolás után már pillanatokon belül érezhető. Élvezze a szabadságot a legteljesebb mértékben.
K2 télikertek

Az életre szóló megoldás

Kulcsrakész

Kulcsrakész

A tervezéstől a kivitelezésig nálunk mindent egy helyen tud itézni

Megbízhatóság

Megbízhatóság

Elégedett ügyfeleink megfelelő bizonyíték szakmai hozzáértésünkről

Tapasztalat

Tapasztalat

Több mint 20 éves tapasztalatunkkal nem okozunk csalódást ügyfeleinknek

Garancia

Garancia

Minden általunk beépített szerkezetre és megoldásra garanciát vállalunk

Kapcsolat

Forduljon hozzánk
bizalommal

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, és egy munkanapon belül szakértő kollégánk meg fogja Önt kereseni emailben, vagy telefonon!


munka

Munka

956
munka

Elégedettség

100%
munka

Munkatrás

36
munka

Elismerés

5640
K2 télikert
Magyarország Kft.

Iroda, telephely:
Szentendre, Dózsa György út hrsz:4/5.

Mobil telefonszám:
+36 30 574 9010

Vezetések telefonszám:
+36 26 500 084

Központi e-mail cím:
info@k2telikert.hu

Lépj velünk kapcsolatba