Fautánzatú alumínium-PVC télikertek

Télikertünk profiljainak felületéhez számos fautánzat közül választhatunk, melyek megtévesztésig hasonlítanak az utánzott faanyag felületére. Fautánzatú felület választásával elérhetjük, hogy télikertünk harmonikusan illeszkedjen a kapcsoldó épület stílusához. Fontos, hogy a fa-megjelenést úgy tudjuk ezzel a megoldással elérni, hogy egy tartós, időjárásálló és rendszeres karbantartás mentes, midíg újnak látszó télikertben gyönyörködhetünk. Az eredmény egy barátságos hangulatú, természet közeli, utánozhatatlan stílusú lakótér. 
 

A kívánt esztétikai hatás elérése mellett nem kell lemondanunk a fejlett K2 télikertrendszer nyújtotta műszaki paraméterekről sem.

A télikert vázát továbbra is a tartós és merev K2 alumínium rendszer adja együtt PVC hőszigetelő elemeivel, de a külső burkolati elemek teljesen fa hatásúvá teszik télikertünket.

Fautánzatú PVC kivitel esetén a télikert oldalfalának nyílászárói horganyzott acélbetét merevítéses fautánzatú PVC nyílászárókból épülnek fel. A fix üvegfelületeken kívül nyíló, bukó-nyíló, bukó-toló, emelő-toló és harmonika működésmódokban válaszható.

A K2 télikert rendszer lehetőséget nyújt különböző díszítőelemek használatára, valamint tetőszellőző ablakok alkalmazására. Nagy szabad fesztávú télikertek esetében a K2 építészeti rendszer alkalmazásával érhetjük el a szükséges statikai merevséget az előírt hó- és szélterhelés figyelembevételével.

A tetőszerkezet üvegezéséhez a különböző polikarbonátokon kívül a jó hőszigetelésű (U=1.1) normál tetőszerkezeti üvegezéseken túl, a speciálisan télikertek üvegezésére kifejlesztett K2 Celsius üvegcsaládjából (Celsius ClearCelsius OneCelsius Eliteválaszthatunk. Mely utóbbiak napvédő tulajdonságúak és könnyen tisztítható bevonattal ellátottak.

 
Fautánzatú Alumínium-PVC télikertek

K2 az Ön télikert partnere

magas minőségű télikert elemek, gyors és pontos gyártás és kivitelezés, igényes megjelenés, életre szóló megoldás

Közösségi modul
Közösségi modul
Kulcsszófelhő

télikert

teraszfedés

teraszbeépítés télikert építés

télikert gyártás

télikert tervezés

aluminium télikert

fedett terasz

műanyag télikert

hőszigetelt alumínium télikert

télikert Magyarországról

üvegfedés

üvegház

PVC télikert

angol télikert rendszer

hőszigetelt télikert

előtető

medencefedés

épületbevilágító

fautánzatú télikert

mobil üvegfalas teraszbeépítés

mobil üvegfal