Kiemelkedő minőségű télikert rendszer

Az angol K2 cégcsoport mára Nagy-Britannia piacvezető télikertgyártójává nőtte ki magát. A világ számos országában forgalmazza télikert tetőrendszereit az USA-tól Oroszországig. Mindezt páratlan színvonalú termékeivel és szolgáltatásaival, valamint stabil gazdasági hátterével érte el. Népszerűségéhez hozzájárult a termékminőséget legfontosabbnak tartó szemlélete és a sokéves folyamatos fejlesztések, melyek lehetővé teszik, hogy a létező legmagasabb színvonalon valósítsuk meg elképzeléseit.

A havonta több ezer télikert tetőszerkezet gyártása biztosíték arra, hogy bármilyen bonyolult tetőszerkezetet választ, kipróbált megoldásokkal valósítjuk meg azt, nem az Ön télikertjén kísérletezünk a bonyolult szerkezeti megoldásokkal. A folyamatos fejlesztéseknek és azok tesztelésének eredményeként egy K2 télikert sohasem lehet elavult megoldás, az mindíg a jelenlengi csúcstechnológiákat tartalmazza.  

Megbízható gyártás és kivitelezés

A téikert gyártásra kifejlesztett tervezőprogramok és számítógép vezérelt gyártás lehetővé teszi a rendkívül pontos és gyors kivitelezést. A megrendelések feldolgozása során a télikert oldalfalainak, tetőszerkezetének és üvegeinek paraméterei egyszerre és gyorsan rendelkezésre állnak. Olyan eset nem fordul elő, hogy például a helyszínen összeállított tetőszerkezetről vesszük fel az üvegméreteket, mert azokat a tervezőprogramok előre meghatározzák. Ez lehetővé teszi, hogy a legyártott télikert minden alkatrészét egy időben szállítsuk ki a helyszínre, és azt rövid idő alatt építsük fel.

A magasan képzett szakemberek és a sokoldalú termékskála biztosíték arra, hogy a K2 tud mindent, amire szüksége lehet, hogy megvalósítsa elképzeléseit, legyen szó télikertről, épületbevilágítóról, medencefedésről vagy csak egyszerűen teraszfedésről. Biztos lehet abban, hogy a K2-nél senki sem kínál sokoldalúbb, magasabb minőségű és kiforrottabb üvegtető rendszert.

A télikertek helyszíni beépítését magasan képzett, gyakorlott szakemberek végzik. A K2 nagy hangsúlyt fektet a beépítések támogatására is. Legyártott télikertjeihez minden esetben rajzokkal és fényképekkel illusztrált szerelési útmutatót és speciális szerelési ezközöket mellékel. Mindezek eredményeként a minőségi beépítés gyorsasággal is párosul.

A K2 szép és igényes megjelenésű télikert

A K2 télikertek változatos formavilága, a pontos és kidolgozott részletek, a karcsú alkatrészek minőségi és igényes megjelenést adnak télikertjének. Egy K2 télikert sohasem tűnik toldaléképületnek, a csatlakozó épület stílusához igazodó dísze otthonának. A sokféle felületi megjelenés és díszítési lehetőségek segítenek, hogy télikertjét egyedivé varázsolhassuk.

Az angliai K2 Conservatories Ltd. honlapja: https://www.k2-conservatories/

Stabil gazdasági háttér

A K2 Conservatories Ltd. része Burnden Group Ltd. világszerte több ezer vállalatot egyesítő cégcsoportnak, mely ezért extra fokú üzleti biztonságot tud kínálni ügyfeleinknek.

Rendelkezik a BSI és BBA világszerte elismert minőségi tanúsítványaival.

Télikert galéria képek

K2 az Ön télikert partnere

magas minőségű télikert elemek, gyors és pontos gyártás és kivitelezés, igényes megjelenés, életre szóló megoldás

Közösségi modul
Közösségi modul
Kulcsszófelhő

télikert

teraszfedés

teraszbeépítés télikert építés

télikert gyártás

télikert tervezés

aluminium télikert

fedett terasz

műanyag télikert

hőszigetelt alumínium télikert

télikert Magyarországról

üvegfedés

üvegház

PVC télikert

angol télikert rendszer

hőszigetelt télikert

előtető

medencefedés

épületbevilágító

fautánzatú télikert

mobil üvegfalas teraszbeépítés

mobil üvegfal