Üvegterasz - Teraszbeépítés

Mobil üvegfal használatával elérhetjük, hogy télikertünk a lehető leglégiesebb legyen. Az oldalfalat alkotó üveglapok keret nélküliek, ezért csukott állapotban sincsenek függőleges ablakprofilok. Az összes üveglap eltolható és a pálya végén kinyitható. Ezzel a megoldással teljesen eltüntethető a télikert oldalfala, így nyitott állapotban visszakapjuk nyitott szellős teraszunkat. Csukott állapotban megvédhetjük teraszunkat az esőtől, széltől, portól, falevelektől, háziállatoktól és rovaroktól.

Tartósan berendezhetjük teraszunkat úgy, akár egy nappalit, és elegáns, kényelmes környezetben élvezhetjük a természet közelségét.

Az üveglapok alsó és felső vezetősínen eltolhatók, akár sarkon átfordulva is. A mobil üvegfal keret nélküli, egyrétegű, edzett és élcsiszolt üveglapokból épül fel, mely nem hőszigetelő kivitelű. Ehhez igazodó műszaki tartalommal, hőhídas alumínium szerkezetből és nem hőszigetelő, egyrétegű ragasztott biztonsági tetőüvegezéssel készül a teraszbeépítés tetőszerkezete.

Az alumínium profilok porszórt (szinterezett) felületkezelésűek, RAL színskála alapján bármilyen színben választható.

Tovább emelhetjük teraszbeépítésünk konfortját - a nyári meleg napsütéses időszakban - a tetőszerkezetre szerelt, szélálló télikert árnyékoló berendezés használatával.

Üvegterasz - Teraszbeépítés

K2 az Ön télikert partnere

magas minőségű télikert elemek, gyors és pontos gyártás és kivitelezés, igényes megjelenés, életre szóló megoldás

Közösségi modul
Közösségi modul
Kulcsszófelhő

télikert

teraszfedés

teraszbeépítés télikert építés

télikert gyártás

télikert tervezés

aluminium télikert

fedett terasz

műanyag télikert

hőszigetelt alumínium télikert

télikert Magyarországról

üvegfedés

üvegház

PVC télikert

angol télikert rendszer

hőszigetelt télikert

előtető

medencefedés

épületbevilágító

fautánzatú télikert

mobil üvegfalas teraszbeépítés

mobil üvegfal