Ingyenes árajánlat készítés

E-mailen, vagy faxon küldött ajánlatkérésére ingyenes árajánlatot készítünk. Érdeklődésében kérjük adja meg telefonszámát, hogy kollégáink pontosítani tudják tervezett télikertjének műszaki tartalmát, hogy minél pontosabb előzetes árajánlatot tudjunk adni. Lehetőség szerint küldjön egy egyszerű skiccrajzot, vagy fényképet a télikert tervezett helyéről a főbb befoglaló méretekkel (szélesség, mélység, magasság).

Ingyenes helyszíni felmérés

Szükség esetén nagyon szívesen kimegyünk a tervezett télikert helyszínére, ahol felvesszük az árajánlat készítéséhez szükséges méreteket, egyeztetjük a kivitelezési lehetőségeket és a műszaki tartalmat. Elkészítjük a szükséges fényképeket a télikert látványtervének készítéséhez.

Ingyenes látványterv készítés

A télikert tervezett helyszínéről készült digitális fényképpel a birtokunkban, árajánlatunkhoz ingyenes látványtervet készítünk. A tervezett télikert látványképét a fényképbe illesztetten, szinte végleges formájában láthatja a házához kapcsolódó új télikertet.

Kapcsolódó szakipari munkák

Egész évben használható, lakótér funkcióval rendelkező télikertek kivitelezésénél gyakran merül fel szükségessége egyéb szakipari munkáknak, mint például teraszépítés, alapozás, falazás, épületgépészeti, burkolási, bádogos munkálatok.

Ehhez minden támogatást (pl: tervrajzok, szaktanácsadás) megadunk, hogy a munkálatok gyorsan, szakszerűen és gördülékenyen folyjanak. Ez nekünk is kiemelt érdekünk, mert a pontos, gyors, szakszerű munka a gazdaságos munka.

Rövid gyártási határidő

A télikertek tervezése és gyártása teljes egészében számítógépes szoftverek támogatásával történik. A fejlett gyártási programok a télikert alaprajzának betáplálását követően, teljes pontossággal adják meg az alkatrészek gyártási méreteit és az üvegmérteket. Ennek eredményeként 6 hét gyártási határidőt tudunk vállalni tervezéssel együtt.

Helyszíni beépítés

Télikertjeinket az építési területre minden esetben előre gyártott állapotban, egy időben szállítjuk ki. Ez vonatkozik a télikert tetőszerkezetére, nyílászáróira, tetőüvegezésére egyaránt. Helyszíni gyártás, méretre vágás vagy üvegmértek helyszíni felvétele nincs. Ezt a pontos számítógépes tervezésű és vezérlésű gyártás teszi lehetővé. 

Ezek eredményeként egy 15-20m2 alapterületű télikert helyszíni szerelése 2-3 napot, egy 50m2 alapterület körüli télikert helyszíni szerelése 5-6 napot vesz igénybe. 100-200m2 alapterületű télikertek helyszíni kivitelezése nagyobb lélegzetvételű feladat, de ezek szerelése sem tart 2-3 hétnél tovább.

Garancia, szerviz

Az általunk épített télikertekre 5 év garanciát biztosítunk. Bizonyos elemekre mint a Celsius üvegezés vagy az alumínium külső burkolat 10 év garancia vonatkozik. Ezektől rövidebb garanciális időszak csak a motoros működtetésű alkatrészek elektromotorjaira és automatikájára vonatkozik mely 1 év.

Esetleges meghibásodás esetén vállaljuk, hogy 1 héten belül a problémát kijavítjuk, de sürgős esetekben, mint például esetleges vízbeszivárgás, vagy zármeghibásodás, a bejelentés napján, azonnal felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Télikert galéria képek

K2 az Ön télikert partnere

magas minőségű télikert elemek, gyors és pontos gyártás és kivitelezés, igényes megjelenés, életre szóló megoldás

Közösségi modul
Közösségi modul
Kulcsszófelhő

télikert

teraszfedés

teraszbeépítés télikert építés

télikert gyártás

télikert tervezés

aluminium télikert

fedett terasz

műanyag télikert

hőszigetelt alumínium télikert

télikert Magyarországról

üvegfedés

üvegház

PVC télikert

angol télikert rendszer

hőszigetelt télikert

előtető

medencefedés

épületbevilágító

fautánzatú télikert

mobil üvegfalas teraszbeépítés

mobil üvegfal