Terasz üvegfedés

A teraszunk használhatóságát nagy mértékben megnövelhetjük teraszfedés használatával. Nem kell a kerti ülőgarnitúrát rendszeresen elpakolni a teraszról, mert ezután védett lesz a csapadéktól. Üvegfedés alkalmazásával a terasz mögötti helyiségtől sem vesszük el a fényt, nappalija továbbra is világos marad, a természetes fény ezután is bejut az épületbe. A teraszfedés alumínium szerkezetét karcsú alumínium profilokból építjük, mely elegáns, igényes megjelenést biztosít. Teljes mértékben korróziómentes, ezért évtizedek múlva is újszerű állapotban marad, semmilyen karbantartást nem ígényel. 

Üvegfedésű alumínium szerkezetből hosszú élettartamú, tökéletes vízzárású előtetők és teraszfedések építhetők. Az üvegszerkezet ragasztott biztonsági üvegezés, mely esetleges törés esetém sem esik le, az üvegtábla egyben marad. Üveg helyett polikarbonát is alkalmazható a tetőszerkezet héjalásához.

A minőségi anyagok és a télikert építésben szerzett szakértelem biztosíték arra, hogy a terasz üvegfedés is kifogástalan minőségben készül el.

Az alumínium profilok porszórt (szinterezett) felületkezelésűek, RAL színskála alapján bármilyen színben választható.

Tovább emelhetjük teraszfedésünk konfortját - a nyári meleg napsütéses időszakban - a tetőszerkezetre szerelt, szélálló télikert árnyékoló berendezés használatával.

Terasz üvegfedés, előtető

K2 az Ön télikert partnere

magas minőségű télikert elemek, gyors és pontos gyártás és kivitelezés, igényes megjelenés, életre szóló megoldás

Közösségi modul
Közösségi modul
Kulcsszófelhő

télikert

teraszfedés

teraszbeépítés télikert építés

télikert gyártás

télikert tervezés

aluminium télikert

fedett terasz

műanyag télikert

hőszigetelt alumínium télikert

télikert Magyarországról

üvegfedés

üvegház

PVC télikert

angol télikert rendszer

hőszigetelt télikert

előtető

medencefedés

épületbevilágító

fautánzatú télikert

mobil üvegfalas teraszbeépítés

mobil üvegfal