Kiemelkedő minőségű télikert rendszer

Az angol K2 cégcsoport mára Nagy-Britannia piacvezető télikertgyártójává nőtte ki magát. A világ számos országában forgalmazza télikert tetőrendszereit az USA-tól Oroszországig. Mindezt páratlan színvonalú termékeivel és szolgáltatásaival, valamint stabil gazdasági hátterével érte el. Népszerűségéhez hozzájárult a termékminőséget legfontosabbnak tartó szemlélete és a sokéves folyamatos fejlesztések, melyek lehetővé teszik, hogy a létező legmagasabb színvonalon valósítsuk meg elképzeléseit.

A havonta több ezer télikert tetőszerkezet gyártása biztosíték arra, hogy bármilyen bonyolult tetőszerkezetet választ, kipróbált megoldásokkal valósítjuk meg azt, nem az Ön télikertjén kísérletezünk a bonyolult szerkezeti megoldásokkal. A folyamatos fejlesztéseknek és azok tesztelésének eredményeként egy K2 télikert sohasem lehet elavult megoldás, az mindíg a jelenlengi csúcstechnológiákat tartalmazza.  

Télikertépítés garanciával megbízható angol K2 télikert rendszerrel elérhető árakon | Kiemelkedő minőségű télikert rendszer
Télikertépítés garanciával megbízható angol K2 télikert rendszerrel elérhető árakon | Megbízható gyártás és kivitelezés

Megbízható gyártás és kivitelezés

A téikert gyártásra kifejlesztett tervezőprogramok és számítógép vezérelt gyártás lehetővé teszi a rendkívül pontos és gyors kivitelezést. A megrendelések feldolgozása során a télikert oldalfalainak, tetőszerkezetének és üvegeinek paraméterei egyszerre és gyorsan rendelkezésre állnak. Olyan eset nem fordul elő, hogy például a helyszínen összeállított tetőszerkezetről vesszük fel az üvegméreteket, mert azokat a tervezőprogramok előre meghatározzák. Ez lehetővé teszi, hogy a legyártott télikert minden alkatrészét egy időben szállítsuk ki a helyszínre, és azt rövid idő alatt építsük fel.

A magasan képzett szakemberek és a sokoldalú termékskála biztosíték arra, hogy a K2 tud mindent, amire szüksége lehet, hogy megvalósítsa elképzeléseit, legyen szó télikertről, épületbevilágítóról, medencefedésről vagy csak egyszerűen teraszfedésről. Biztos lehet abban, hogy a K2-nél senki sem kínál sokoldalúbb, magasabb minőségű és kiforrottabb üvegtető rendszert.

A télikertek helyszíni beépítését magasan képzett, gyakorlott szakemberek végzik. A K2 nagy hangsúlyt fektet a beépítések támogatására is. Legyártott télikertjeihez minden esetben rajzokkal és fényképekkel illusztrált szerelési útmutatót és speciális szerelési ezközöket mellékel. Mindezek eredményeként a minőségi beépítés gyorsasággal is párosul.

A K2 szép és igényes megjelenésű télikert

A K2 télikertek változatos formavilága, a pontos és kidolgozott részletek, a karcsú alkatrészek minőségi és igényes megjelenést adnak télikertjének. Egy K2 télikert sohasem tűnik toldaléképületnek, a csatlakozó épület stílusához igazodó dísze otthonának. A sokféle felületi megjelenés és díszítési lehetőségek segítenek, hogy télikertjét egyedivé varázsolhassuk.

Az angliai K2 Conservatories Ltd. honlapja: https://www.k2-conservatories/

Télikertépítés garanciával megbízható angol K2 télikert rendszerrel elérhető árakon | A K2 szép és igényes megjelenésű télikert
Télikertépítés garanciával megbízható angol K2 télikert rendszerrel elérhető árakon | Stabil gazdasági háttér

Stabil gazdasági háttér

A K2 Conservatories Ltd. része Burnden Group Ltd. világszerte több ezer vállalatot egyesítő cégcsoportnak, mely ezért extra fokú üzleti biztonságot tud kínálni ügyfeleinknek.

Rendelkezik a BSI és BBA világszerte elismert minőségi tanúsítványaival.

K2 télikertek

Az életre szóló megoldás

Kulcsrakész

Kulcsrakész

A tervezéstől a kivitelezésig nálunk mindent egy helyen tud itézni

Megbízhatóság

Megbízhatóság

Elégedett ügyfeleink megfelelő bizonyíték szakmai hozzáértésünkről

Tapasztalat

Tapasztalat

Több mint 20 éves tapasztalatunkkal nem okozunk csalódást ügyfeleinknek

Garancia

Garancia

Minden általunk beépített szerkezetre és megoldásra garanciát vállalunk

Kapcsolat

Forduljon hozzánk
bizalommal

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, és egy munkanapon belül szakértő kollégánk meg fogja Önt kereseni emailben, vagy telefonon!


munka

Munka

956
munka

Elégedettség

100%
munka

Munkatrás

36
munka

Elismerés

5640
K2 télikert
Magyarország Kft.

Iroda, telephely:
Szentendre, Dózsa György út hrsz:4/5.

Mobil telefonszám:
+36 30 574 9010

Vezetések telefonszám:
+36 26 500 084

Központi e-mail cím:
info@k2telikert.hu

Lépj velünk kapcsolatba