Alumínium télikertek

Alumínium télikertszerkezeti anyagok felhasználásával rendkívül elegáns és igényes megjelenésű télikert tulajdonosa lehet. A műanyag télikertekhez képest karcsúbb profilok, letisztult eleganciát kölcsönöznek télikertjének.

A K2 télikert tetőszerkezeti rendszer rendelkezik minden elemére kiterjedően alumínium külső burkolattal. A PVC hőszigetelő és hőhídmentesítő elemek továbbra is alkotóelemei maradnak a szerkezetnek, de rejtetten helyezkednek el az alumínium télikert burkolat alatt. Így 100%-osan biztosított a K2 télkert rendszer nyújtotta kiváló hőszigetelés és három lépcsős vízzárás. Alumínium télikertrendszernél is lehetőség van fautánzatú felületek alkalmazására, porszórt felületben pedig a teljes RAL színskála rendelkezésre áll.

Télikertépítés garanciával megbízható angol K2 télikert rendszerrel elérhető árakon | Alumínium télikertek

Alumínium télikertek galéria

Télikertépítés garanciával megbízható angol K2 télikert rendszerrel elérhető árakon | Alumínium télikertek nyílászárói

Alumínium télikertek nyílászárói

Alumínium télikertek oldalfalai esetében Schüco és Aliplast alumínium nyílászáró rendszerek széles választéka áll rendelkezésünkre. A fix üvegezésű felületeken kívül nyíló, bukó-nyíló, harmonika rendszereken keresztül többféle toló rendszer között válogathatunk. Lehetőségünk van egyszerűbb kivitelben hőhídas, és magasabb műszaki tartalmú kivitelben többféle hőhíd megszakításos nyílászáró profilrendszert használni.

A K2 télikert rendszer lehetőséget nyújt különböző díszítőelemek használatára, valamint tetőszellőző ablakok alkalmazására. Nagy szabad fesztávú télikertek esetében a K2 építészeti rendszer alkalmazásával érhetjük el a szükséges statikai merevséget az előírt hó- és szélterhelés figyelembevételével.

A tetőszerkezet üvegezéséhez a különböző polikarbonátokon kívül a jó hőszigetelésű (U=1.1) normál tetőszerkezeti üvegezéseken túl, a speciálisan télikertek üvegezésére kifejlesztett K2 Celsius üvegcsaládjából (Celsius ClearCelsius OneCelsius Eliteválaszthatunk. Mely utóbbiak napvédő tulajdonságúak és könnyen tisztítható bevonattal ellátottak.

K2 télikertek

Az életre szóló megoldás

Kulcsrakész

Kulcsrakész

A tervezéstől a kivitelezésig nálunk mindent egy helyen tud itézni

Megbízhatóság

Megbízhatóság

Elégedett ügyfeleink megfelelő bizonyíték szakmai hozzáértésünkről

Tapasztalat

Tapasztalat

Több mint 20 éves tapasztalatunkkal nem okozunk csalódást ügyfeleinknek

Garancia

Garancia

Minden általunk beépített szerkezetre és megoldásra garanciát vállalunk

Kapcsolat

Forduljon hozzánk
bizalommal

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, és egy munkanapon belül szakértő kollégánk meg fogja Önt kereseni emailben, vagy telefonon!


munka

Munka

956
munka

Elégedettség

100%
munka

Munkatrás

36
munka

Elismerés

5640
K2 télikert
Magyarország Kft.

Iroda, telephely:
Szentendre, Dózsa György út hrsz:4/5.

Mobil telefonszám:
+36 30 574 9010

Vezetések telefonszám:
+36 26 500 084

Központi e-mail cím:
info@k2telikert.hu

Lépj velünk kapcsolatba