Fautánzatú alumínium-PVC télikertek

Télikertünk profiljainak felületéhez számos fautánzat közül választhatunk, melyek megtévesztésig hasonlítanak az utánzott faanyag felületére. Fautánzatú felület választásával elérhetjük, hogy télikertünk harmonikusan illeszkedjen a kapcsoldó épület stílusához. Fontos, hogy a fa-megjelenést úgy tudjuk ezzel a megoldással elérni, hogy egy tartós, időjárásálló és rendszeres karbantartás mentes, midíg újnak látszó télikertben gyönyörködhetünk. Az eredmény egy barátságos hangulatú, természet közeli, utánozhatatlan stílusú lakótér. 

Télikertépítés garanciával megbízható angol K2 télikert rendszerrel elérhető árakon | Fautánzatú alumínium-PVC télikertek

Fautánzatú alumínium-PVC télikert galéria galéria

Télikertépítés garanciával megbízható angol K2 télikert rendszerrel elérhető árakon | Fautánzatú alumínium-PVC télikert műszaki adottságai

Fautánzatú alumínium-PVC télikert műszaki adottságai

A kívánt esztétikai hatás elérése mellett nem kell lemondanunk a fejlett K2 télikertrendszer nyújtotta műszaki paraméterekről sem.

télikert vázát továbbra is a tartós és merev K2 alumínium rendszer adja együtt PVC hőszigetelő elemeivel, de a külső burkolati elemek teljesen fa hatásúvá teszik télikertünket.

Fautánzatú PVC kivitel esetén a télikert oldalfalának nyílászárói horganyzott acélbetét merevítéses fautánzatú PVC nyílászárókból épülnek fel. A fix üvegfelületeken kívül nyíló, bukó-nyíló, bukó-toló, emelő-toló és harmonika működésmódokban válaszható.

K2 télikert rendszer lehetőséget nyújt különböző díszítőelemek használatára, valamint tetőszellőző ablakok alkalmazására. Nagy szabad fesztávú télikertek esetében a K2 építészeti rendszer alkalmazásával érhetjük el a szükséges statikai merevséget az előírt hó- és szélterhelés figyelembevételével.

A tetőszerkezet üvegezéséhez a különböző polikarbonátokon kívül a jó hőszigetelésű (U=1.1) normál tetőszerkezeti üvegezéseken túl, a speciálisan télikertek üvegezésére kifejlesztett K2 Celsius üvegcsaládjából (Celsius ClearCelsius OneCelsius Eliteválaszthatunk. Mely utóbbiak napvédő tulajdonságúak és könnyen tisztítható bevonattal ellátottak.

K2 télikertek

Az életre szóló megoldás

Kulcsrakész

Kulcsrakész

A tervezéstől a kivitelezésig nálunk mindent egy helyen tud itézni

Megbízhatóság

Megbízhatóság

Elégedett ügyfeleink megfelelő bizonyíték szakmai hozzáértésünkről

Tapasztalat

Tapasztalat

Több mint 20 éves tapasztalatunkkal nem okozunk csalódást ügyfeleinknek

Garancia

Garancia

Minden általunk beépített szerkezetre és megoldásra garanciát vállalunk

Kapcsolat

Forduljon hozzánk
bizalommal

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, és egy munkanapon belül szakértő kollégánk meg fogja Önt kereseni emailben, vagy telefonon!


munka

Munka

956
munka

Elégedettség

100%
munka

Munkatrás

36
munka

Elismerés

5640
K2 télikert
Magyarország Kft.

Iroda, telephely:
Szentendre, Dózsa György út hrsz:4/5.

Mobil telefonszám:
+36 30 574 9010

Vezetések telefonszám:
+36 26 500 084

Központi e-mail cím:
info@k2telikert.hu

Lépj velünk kapcsolatba