Vízálló pergola alumíniumból dönthető lamellával

A QUBE széria az ERHARDT Markisen legújabb teraszárnyékolói közé tartozik. Az új, alumíniumból készült QUBE Lamella védi Önt a szabadtéri tevékenységeknél a naptól, a széltől és a csapadéktól. Az enyhén nyitott lamellák a napfényben az árnyékolásról gondoskodnak, és lehetővé teszik a levegő mozgását.

Teljesen zárt állapotban megbízható védelmet nyújtanak az esőtől. A lamellák a vizet a körbefutó csatornába vezetik, ahonnan a víz az oszlopokba integrált lefolyón keresztül távozik. Így ez a pergola átfogó és egyedi védelmet biztosít.

A lamellákat, a világítást és a fűtést egyszerűen lehet vezérelni egy távirányító segítségével. A különböző kivitelek egyedi kialakítást tesznek lehetővé, ami által a pergola a ház és a kert szerves része lesz.

Télikertépítés garanciával megbízható angol K2 télikert rendszerrel elérhető árakon | Vízálló pergola alumíniumból dönthető lamellával

Vízálló pergola alumíniumból dönthető lamellával galéria galéria

QUBE lamell, egy termék megannyi lehetőség

Vízálló lamellák

Vízálló lamellák

Minden egyes lamella tömítést tartalmaz és teljesen ellenáll az esőnek. Ön és bútorai optimálisan védve vannak még rossz idő esetén is.
Funkcionalitás

Funkcionalitás

A lamellákat egyesével rögzítik, így a hőmérsékletváltozás okozta dilatáció nem befolyásolja működését, ezáltal tartós védelmet nyújt.
Hangulatfény szabályozható LED-del

Hangulatfény szabályozható LED-del

A körbefutó csatornába épített LED szalagok és lamellákban lévő LED spotok biztosítják a hangulatvilágítást, mely egy távirányítóval fokozatmentesen szabályozható.
Intelligens, rejtett vízelvezetés

Intelligens, rejtett vízelvezetés

A lamellák a vizet a körbefutó csatornába vezetik, ahonnan a víz az oszlopokba integrált lefolyón keresztül távozik. Eső után a lamellák nyitásakor a lamella a profil intelligens kialakítása miatt a vizet elvezeti, így Ön akkor is védve van.
Design

Design

A QUBE Lamella tervezésénél a hangsúly a harmonikus design-on és a modern építészeti stílusnak megfelelő formán, valamint a nap elleni védekezésen volt. Ez tükröződik többek közt olyan részeken, mint a tartóoszlopok és a körbefutó csatorna találkozása, mely szinte alig látszik, mégis megfelelő statikai tartást biztosít.
Egyedi lamella beállítások

Egyedi lamella beállítások

A lamellákat egy fokozatmentesen állítható csőmotorhoz rudazat állítja a kívánt pozícióba. A távkapcsolón már előre beállított pozíciók 33%, 66% és 100%-os lamella nyitást tesznek lehetővé.
Megoldások minden beépítési helyzetre

Megoldások minden beépítési helyzetre

Az alátámasztás nélküli nagy nyílások nagyon divatosak manapság az építészetben. Az Ön építési terveihez is kínálunk speciális megoldást, ilyen irányú igény esetén. Egy másik megoldás az épület felőli oldal zavaró alátámasztásának kiváltására egy fali konzol használata, mely harmonikusan illeszkedik a szerkezethez és a terhelést az építményre vezeti.
K2 télikertek

Az életre szóló megoldás

Kulcsrakész

Kulcsrakész

A tervezéstől a kivitelezésig nálunk mindent egy helyen tud itézni

Megbízhatóság

Megbízhatóság

Elégedett ügyfeleink megfelelő bizonyíték szakmai hozzáértésünkről

Tapasztalat

Tapasztalat

Több mint 20 éves tapasztalatunkkal nem okozunk csalódást ügyfeleinknek

Garancia

Garancia

Minden általunk beépített szerkezetre és megoldásra garanciát vállalunk

Kapcsolat

Forduljon hozzánk
bizalommal

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, és egy munkanapon belül szakértő kollégánk meg fogja Önt kereseni emailben, vagy telefonon!


munka

Munka

956
munka

Elégedettség

100%
munka

Munkatrás

36
munka

Elismerés

5640
K2 télikert
Magyarország Kft.

Iroda, telephely:
Szentendre, Dózsa György út hrsz:4/5.

Mobil telefonszám:
+36 30 574 9010

Vezetések telefonszám:
+36 26 500 084

Központi e-mail cím:
info@k2telikert.hu

Lépj velünk kapcsolatba