Alumínium télikertek

Alumínium télikertszerkezeti anyagok felhasználásával rendkívül elegáns és igényes megjelenésű télikert tulajdonosa lehet. A műanyag télikertekhez képest karcsúbb profilok, letisztult eleganciát kölcsönöznek télikertjének.

A K2 télikert tetőszerkezeti rendszer rendelkezik minden elemére kiterjedően alumínium külső burkolattal. A PVC hőszigetelő és hőhídmentesítő elemek továbbra is alkotóelemei maradnak a szerkezetnek, de rejtetten helyezkednek el az alumínium télikert burkolat alatt. Így 100%-osan biztosított a K2 télkert rendszer nyújtotta kiváló hőszigetelés és három lépcsős vízzárás. Alumínium télikertrendszernél is lehetőség van fautánzatú felületek alkalmazására, porszórt felületben pedig a teljes RAL színskála rendelkezésre áll.

Alumínium télikertek oldalfalai esetében Schüco és Aliplast alumínium nyílászáró rendszerek széles választéka áll rendelkezésünkre. A fix üvegezésű felületeken kívül nyíló, bukó-nyíló, harmonika rendszereken keresztül többféle toló rendszer között válogathatunk. Lehetőségünk van egyszerűbb kivitelben hőhídas, és magasabb műszaki tartalmú kivitelben többféle hőhíd megszakításos nyílászáró profilrendszert használni.

A K2 télikert rendszer lehetőséget nyújt különböző díszítőelemek használatára, valamint tetőszellőző ablakok alkalmazására. Nagy szabad fesztávú télikertek esetében a K2 építészeti rendszer alkalmazásával érhetjük el a szükséges statikai merevséget az előírt hó- és szélterhelés figyelembevételével.

A tetőszerkezet üvegezéséhez a különböző polikarbonátokon kívül a jó hőszigetelésű (U=1.1) normál tetőszerkezeti üvegezéseken túl, a speciálisan télikertek üvegezésére kifejlesztett K2 Celsius üvegcsaládjából (Celsius Clear, Celsius One, Celsius Elite) választhatunk. Mely utóbbiak napvédő tulajdonságúak és könnyen tisztítható bevonattal ellátottak.

Alumínium télikertek

K2 az Ön télikert partnere

magas minőségű télikert elemek, gyors és pontos gyártás és kivitelezés, igényes megjelenés, életre szóló megoldás

Közösségi modul
Közösségi modul
Kulcsszófelhő

télikert

teraszfedés

teraszbeépítés télikert építés

télikert gyártás

télikert tervezés

aluminium télikert

fedett terasz

műanyag télikert

hőszigetelt alumínium télikert

télikert Magyarországról

üvegfedés

üvegház

PVC télikert

angol télikert rendszer

hőszigetelt télikert

előtető

medencefedés

épületbevilágító

fautánzatú télikert

mobil üvegfalas teraszbeépítés

mobil üvegfal